Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud
Bron delenBron delen

Burgemeester mr. J.W. Peek (met ambtsketting) heeft namens het gemeentebestuur van Schiedam en namens de burgerij van het Engelse plaatsje Wandsworth (partnerstad van Schiedam na de Tweede Wereldoorlog)op zondag 9 november een krans gelegd bij het monument in de Plantage ter herdenking van de Klaproosdag of Remembrance day (het herdenken van het einde van de Eerste Wereldoorlog en later ook de Tweede Wereldoorlog). De delegatie

Burgemeester mr. J.W. Peek (met ambtsketting) heeft namens het gemeentebestuur van Schiedam en namens de burgerij van het Engelse plaatsje Wandsworth (partnerstad van Schiedam na de Tweede Wereldoorlog)op zondag 9 november een krans gelegd bij het monument in de Plantage ter herdenking van de Klaproosdag of Remembrance day (het herdenken van het einde van de Eerste Wereldoorlog en later ook de Tweede Wereldoorlog). De delegatie, die onder andere bestaat uit gemeentelijke autoriteiten en afgevaardigden van het Oorlogsgraven-comité en het comité Dodenherdenking 4 mei, loopt hier op de Gerrit Verboonstraat. Op de achtergrond e Evangelisch Lutherse Kerk aan de Lange Nieuwstraat 219.
Datum
9 november 1958 - 10 november 1958
Type
  • Foto
Vervaardiger
  • Breur, Chr.
Collectie
  • Beeldbank Schiedam
Datum
  • 1958-11-09
Ontvang onze nieuwsbrief
Tweewekelijks geven we je een overzicht van de meest interessante en relevante onderwerpen, artikelen en bronnen van dit moment.
Ministerie van volksgezondheid, welzijn en sportVFonds
Contact

Herengracht 380
1016 CJ
Amsterdam

020 52 33 87 0info@oorlogsbronnen.nlPers en media