Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud

Stukken betreffende de bevordering tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau zonder K, Stukken betreffende het K, Stukken betreffende de decoratie van Mevr

Stukken betreffende het K.B. van 18 augustus 1937, nr. 42, houdende de benoeming tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau van: Dr. B. Kapma, Rijksconsulent voor Sociale Zaken in Duitsland, Directeur van de Nederlandsche Arbeidsbeurs te Oberhausen; op voordracht van de Ministers van Sociale Zaken en van Buitenlandse Zaken.
Stukken betreffende het K.B. van 20 augustus 1937, nr. 18, houdende de benoeming tot.
Stukken betreffende de bevordering tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau zonder K.B., van Dr. P.F.C. Koch, rustend arts te Beek, (gem. Ubbergen); met retro-acta, waarin opgenomen het K.B. van 25 april 1927, nr. 51, houdende de benoeming tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau van Dr. P.F.C. Koch.
Stukken betreffende de decoratie van Mevr. E. W. Wijnaendts Francken-Dyserinck, te 's-Gravenhage; stichtster van de Wereldbond van Meisjespadvindsters; zonder K.B.
Type
  • Archiefstuk
Serie
  • I Nederlandse Onderscheidingen.
Ontvang onze nieuwsbrief
Tweewekelijks geven we je een overzicht van de meest interessante en relevante onderwerpen, artikelen en bronnen van dit moment.
Ministerie van volksgezondheid, welzijn en sportVFonds
Contact

Herengracht 380
1016 CJ
Amsterdam

020 52 33 87 0info@oorlogsbronnen.nlPers en media