Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud
Bron delenBron delen

Schrijven van vertegenwoordiger [...], Schrijven van vertegenwoordiger van Buitenlandse Zaken voor Nederland aan BuZa Berlijn naar aanleiding van geheim bericht van de bevelhebber van Sipo en SD, betreffende de nu nog in Nederland verblijvende Joden (waaronder gemeng gehuwden en Portugees-Israelitische Joden), de ontruiming van Westerbork en wat er met de kampgevangenen moet gebeuren.

Het document is afkomstig uit het archief van het Auswärtige Amt dat berust bij het Politische Archiv van het Auswärtige Amt in Berlijn.
Schrijven van vertegenwoordiger van Buitenlandse Zaken voor Nederland aan BuZa Berlijn naar aanleiding van geheim bericht van de bevelhebber van Sipo en SD, betreffende de nu nog in Nederland verblijvende Joden (waaronder gemeng gehuwden en Portugees-Israelitische Joden), de ontruiming van Westerbork en wat er met de kampgevangenen moet gebeuren.
Ontvang onze nieuwsbrief
Tweewekelijks geven we je een overzicht van de meest interessante en relevante relevante onderwerpen, artikelen en bronnen van dit moment.
Ministerie van volksgezondheid, welzijn en sportVFonds
Contact

Herengracht 380
1016 CJ
Amsterdam

020 52 33 87 0info@oorlogsbronnen.nlPers en media