Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud

Map, bevattende diverse stukken van afdeling IV. O.m. enkele verslagen van vergaderingen (o.a. van het NVV op 7 oktober 1941 over de fusie tussen de vakbonden en de werkzaamheden van het NVV); verscheidene schriftelijke neerslagen van toespraken (o.m. van W.O.A. Koster over de sociale taak van de NSB); afschrift van een besluit van de Leider (okt. 1940)

Map, bevattende diverse stukken van afdeling IV. O.m. enkele verslagen van vergaderingen (o.a. van het NVV op 7 oktober 1941 over de fusie tussen de vakbonden en de werkzaamheden van het NVV); verscheidene schriftelijke neerslagen van toespraken (o.m. van W.O.A. Koster over de sociale taak van de NSB); afschrift van een besluit van de Leider (okt. 1940), waarbij P. ten Hoorn tot plaatsvervangend hoofd van afdeling IV, wordt benoemd, alsmede zijn ontslagbrief (juni 1941); een korte uiteenzetting (niet ondertekend) over taak, doel en wezen van het Nederlandsch Arbeidsfront en zijn verhouding tot de NSB; diverse rapportjes betreffende o.m. bijeenkomsten van (vrouwen) clubs en enkele adres-lijsten, april 1937-13 januari 194?.
Ontvang onze nieuwsbrief
Tweewekelijks geven we je een overzicht van de meest interessante en relevante onderwerpen, artikelen en bronnen van dit moment.
Ministerie van volksgezondheid, welzijn en sportVFonds
Contact

Herengracht 380
1016 CJ
Amsterdam

020 52 33 87 0info@oorlogsbronnen.nlPers en media