Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud

Verslagen en rapporten over de organisatie van de LKP na september 1944 en binnen het verband van de Nederlandse Binnenlandse Strijdkracten (NBS)

Verslagen en rapporten over de organisatie van de LKP na september 1944 en binnen het verband van de Nederlandse Binnenlandse Strijdkracten (NBS), de organisatie van de NBS, de verhouding van de LKP tot andere verzetsorganisaties, zowel voor als na de vorming van de NBS, de houding en verhouding van LKP-leiders tot NBS-leiders en organisatie, onder andere verslagen van interviews met Peter Noord (Peter Hordijk), Piet v.d. Berg (Granaat), L. Scheepstra en anderen, gegevens over Jan Thijssen (Raad van Verzet) en zijn medewerkers (o.a. Aussems), een aantal rapporten over regionale organisatie en contracten
Datum
1 januari 1951
Type
  • Archiefreeks
Serie
  • Groei van de organisatie van de LKP op provinciaal en landelijk niveau en samenwerking met andere illegale organisaties
  • Verslagen en rapporten over de organisatie van de LKP na september 1944 en binnen het verband van de Nederlandse Binnenlandse Strijdkracten (NBS)
  • (Interview) verslagen en rapporten over de organisatie van de KP en het ontstaan en de geschiedenis van de LKP-top
  • Landelijke Knokploegen
Datum
  • 1951-01-01
Ontvang onze nieuwsbrief
Tweewekelijks geven we je een overzicht van de meest interessante en relevante onderwerpen, artikelen en bronnen van dit moment.
Ministerie van volksgezondheid, welzijn en sportVFonds
Contact

Herengracht 380
1016 CJ
Amsterdam

020 52 33 87 0info@oorlogsbronnen.nlPers en media