Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud
Bron delenBron delen

Hallifax Mk. II 1943-1945, Douglas Clarke en Fern Charlebois beiden uit Ottawa. Clarke was boordschutter op een Hallifax bommenwerper

Hallifax Mk. II 1943-1945 "Totstandkoming vriendenrelatie met de fam. Clarke uit Canada" " Douglas Clarke en Fern Charlebois beiden uit Ottawa. Clarke was boordschutter op een Hallifax bommenwerper." "De bevrijding van Nederland" "Vinden van de plaats van het vliegtuig" "Gegevens van het vliegtuig" "politierapport" "Veteraan" "Programma "Adres Onbekend" "kaart Eindhoven - Helmond" "bevrijders en hulpverleners komen bij elkaar" "Start van het onderzoek" "Opsporing verzocht" "kaartje Heusden" "Relaas van Wilhelmus Mattheus Vinken, oud 66 jaar wonende te Heusden. Ik kan het me nog precies herinneren wat er gebeurt is, in juli 1943 toen een vliegtuig van geallieerden in "De Peel"neerstorrte. Het was de laatste dag van de Astense kermis. Deze kermis is ieder jaar van de 2e zondag in juli tot en met dinsdag." "telefoontje van mevr. Verberne op vrijdag 14 december 1984" "Relaas van A. Berkvens" "telefonisch verslag met Piet v/d Broek" "Relaas van Hendrikus van de Broek" "brief aan Strik's Drukkerij te Asten" "Brief aan medewerkers programma Adres Onbekend" "Dankwoord" "Oorlogsveteraan Douglas Clarke kan dagboek eindelijk afsluiten"
Ontvang onze nieuwsbrief
Tweewekelijks geven we je een overzicht van de meest interessante en relevante relevante onderwerpen, artikelen en bronnen van dit moment.
Ministerie van volksgezondheid, welzijn en sportVFonds
Contact

Herengracht 380
1016 CJ
Amsterdam

020 52 33 87 0info@oorlogsbronnen.nlPers en media