Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud
Oneindignoordholland.nl

Samenwerking Oneindig Noord-Holland

12 december 2013 · Nieuws

Het Netwerk Oorlogsbronnen is gaan samenwerken met Oneindig Noord-Holland (OHN). Dit is een platform over het verleden van Noord-Holland.

Het Netwerk Oorlogsbronnen is gaan samenwerken met Oneindig Noord-Holland (OHN). Dit is een platform over het verleden van Noord-Holland. Sinds oktober levert NOB data en nieuwsberichten door aan OHN. Kijk voor meer informatie op http://www.oneindignoordholland.nl

OHN verbindt verhalen achter gebeurtenissen in de geschiedenis, mensen, plekken en monumenten, met collecties van musea, archieven en culture instellingen. De website staat centraal bij Oneindig Noord-Holland. Hier vind je onder andere verhalen over de geschiedenis van de regio, beelden en video’s en fiets- of wandelroutes. Daarnaast is OHN ook betrokken bij de ontwikkeling van geo-apps in Noord-Holland.

Naast het uitwisselen van data en nieuwsberichten bestaat ook het voornemen om meer samen te werken bij het ontwikkelen van applicaties over WO2-bronnen in of over Noord-Holland.

Ontvang onze nieuwsbrief
Tweewekelijks geven we je een overzicht van de meest interessante en relevante onderwerpen, artikelen en bronnen van dit moment.
Ministerie van volksgezondheid, welzijn en sportVFonds
Contact

Herengracht 380
1016 CJ
Amsterdam

020 52 33 87 0info@oorlogsbronnen.nlPers en media