Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud

Aantekeningen over en verhoorrapporten van personen die in de periode 12 augustus t/m 8 december 1942 vanuit Westerbork via Cosel (ook wel Kosel of Közle) naar werk- en concentratiekampen zijn gedeporteerd

Aantekeningen over en verhoorrapporten van personen die in de periode 12 augustus t/m 8 december 1942 vanuit Westerbork via Cosel (ook wel Kosel of Közle) naar werk- en concentratiekampen zijn gedeporteerd, 1945-1950.
Over hun wedervaren en de personen die zij hebben leren kennen en/of zien sterven. Bevat ook rapporten van Nederlanders die vanuit Drancy en Mechelen naar Cosel zijn getransporteerd. Tevens zijn over het algemeen namenlijsten van functionarissen tijdens het transport en soms nog aanvullende informatie over het transport bijgevoegd. Geordend op datum van transport. Vervolgens alfabetisch op achternaam, inclusief geboortedatum.
Datum
1 januari 1950
Type
  • Archiefreeks
Serie
  • Aantekeningen over en verhoorrapporten van personen die in de periode 12 augustus t/m 8 december 1942 vanuit Westerbork via Cosel (ook wel Kosel of Közle) naar werk- en concentratiekampen zijn gedeporteerd
  • Cosel-transporten
Datum
  • 1950-01-01
Ontvang onze nieuwsbrief
Tweewekelijks geven we je een overzicht van de meest interessante en relevante onderwerpen, artikelen en bronnen van dit moment.
Ministerie van volksgezondheid, welzijn en sportVFonds
Contact

Herengracht 380
1016 CJ
Amsterdam

020 52 33 87 0info@oorlogsbronnen.nlPers en media