Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud
Alle bronnen

Gemeente Middelburg, Ambtenaar Burgerlijke Stand, 1811-1942

1811 - 1942

Inleiding Deze toegang bevat de gemeentelijke exemplaren van de registers van de Burgerlijke Stand van de Gemeente Middelburg. Voor zover openbaar, zijn de registers ter inzage via de online beschikbare dubbele exemplaren in het archieffonds ‘Burgerlijke Stand Zeeland (1796) 1811-1980’ ( https://www.archieven.nl/nl/zoeken?mivast=0&mizig=210&miadt=239&miaet=1&micode=25&minr=2929765&miview=inv2 ). Voor de geboorteakten geldt een openbaarheidbeperkende termijn van 100 jaar. Voor de huwelijksakten geldt een openbaarheidbeperkende termijn van 75 jaar. Voor de overlijdensakten geldt een openbaarheidbeperkende termijn van 50 jaar. Voor de registers uit de jaren die tussen vierkante haken staan zijn de inventarisnummers alvast gereserveerd, deze registers berusten niet in het Zeeuws Archief maar zijn nog in beheer bij de Afdeling Publiekszaken van de Gemeente Middelburg.

Organisatie
Collectie
  • Archieven Zeeuws Archief
Type
  • Archief
Identificatienummer van Zeeuws Archief
  • 1004
Trefwoorden
  • Bevolkingsregistratie
Disclaimer over kwetsend taalgebruik

Bij bronnen vindt u soms teksten met termen die we tegenwoordig niet meer zouden gebruiken, omdat ze als kwetsend of uitsluitend worden ervaren.Lees meer

Ontvang onze nieuwsbrief
De Oorlogsbronnen.nl nieuwsbrief bevat een overzicht van de meest interessante en relevante onderwerpen, artikelen en bronnen van dit moment.
Ministerie van volksgezondheid, welzijn en sportVFonds
Contact

Vijzelstraat 32
1017 HL Amsterdam

info@oorlogsbronnen.nlPers en media
Deze website is bekroond met:Deze website is bekroond met 3 DIA awardsDeze website is bekroond met 4 Lovie awards