Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud

Oorlogsbronnen.nl wint Anthem Award

31 januari 2024

IN10 heeft met Oorlogsbronnen.nl een Anthem Award gewonnen!

"Met trots gepresenteerd door The Webby Awards, eert The Anthem Awards het doel- en missiegerichte werk van mensen, bedrijven en organisaties wereldwijd. Door de stemmen te versterken die wereldwijde verandering teweegbrengen, stellen we een nieuwe norm vast voor sociaal impactvol werk dat anderen inspireert om actie te ondernemen in hun eigen gemeenschap."

De Anthem Award is de internationale award voor digitaal werk met maatschappelijke impact. IN10 heeft met hun werk voor Oorlogsbronnen.nl in de categorieën Awareness & Media, Humanitarian Action & Services en Best Use of Data brons gehaald.

Bekijk de case-pagina van IN10 over Oorlogsbronnen.nl

De Anthem Award winnaars worden geselecteerd door leden van The International Academy of Digital Arts and Sciences uit alle inzendingen die zijn ingediend. De leden van de International Academy of Digital Arts & Sciences, evenals industrieleiders uit non-profitorganisaties, stichtingen en doelgerichte merken, beoordelen onafhankelijk de inzendingen en geven punten aan de hand van een aantal criteria. De inzendingen met de hoogste scores worden bepaald als winnaars. Een categorie kan meerdere winnaars hebben, of helemaal geen, afhankelijk van de relevante scores.

Het winnen van deze prijs is ook mogelijk dankzij onze softwarepartner Spinque en alle deelnemers van Netwerk Oorlogsbronnen, die hun collecties uit de Tweede Wereldoorlog op Oorlogsbronnen.nl hebben aangesloten.

Ontvang onze nieuwsbrief
Tweewekelijks geven we je een overzicht van de meest interessante en relevante onderwerpen, artikelen en bronnen van dit moment.
Ministerie van volksgezondheid, welzijn en sportVFonds
Contact

Vijzelstraat 32
1017 HL Amsterdam

info@oorlogsbronnen.nlPers en media
Deze website is bekroond met:Deze website is bekroond met 3 DIA awardsDeze website is bekroond met 4 Lovie awards